Пазарувай повече, печели повече!

С лоялната програма на notosgalleries печелите пари докато пазарувате! Можете да получите общо 105 лв ваучери за пазаруване при нас без ограничение за минимална покупка и общо 190 лв ваучери за пазаруване с ограничение за минимална покупка.


Общо до 300 лв. допълнителни отстъпки, извън стандартните намаления в магазина, които ви очакват като подарък за вашата лоялност.


- Бонуси в notosplus

Според броя на събраните от вас точки и нивото, което сте достигнали в програмата, получавате съответен бонус под формата на ваучер за пазаруване в магазин notosgalleries.
ВАЖНО! При достигане на PLATINUM ниво освен ваучера за пазаруване на стойност 50 лв (без минимална покупка) ще получите 10% постоянна отстъпка в магазина (валидна за всички ненамалени артикули, която не се комбинира с други отстъпки или ваучери)


На всеки 10 000 точки, след достигане на PLATINUM ниво, (т.е. на всеки 25 000 точки), ще получите още един специален бонус: ваучер за 20% отстъпка (валидна за всички ненамалени артикули, която не се комбинира с други отстъпки или ваучери). С издаването на този ваучер, ще ви бъдат взети 10 000 точки от натрупаните до момента.


- Как се използват ваучерите?
  • Всички ваучери се издават автоматично през системата в момента на достигане на съответното ниво;
  • Ваучерите могат да бъдат използвани още на същия ден за следваща покупка след получаването им;
  • Всички ваучери могат да се използват САМО за не намалени артикули;
  • Ваучерите не могат да се комбинират с други ваучери или отстъпки;
  • Ваучерите са валидни за всички департаменти и марки в магазина;
  • Ваучерите са валидни до 1 месец след издаването им;
  • Ваучерите могат да бъдат преотстъпвани;
  • При загуба ваучерът не се преиздава;
  • Всички ваучери се издават САМО един път в съответната календарна година.

- Кампании за размяна на точки

През годината notosgalleries ще организира специални кампании за размяна на точки, чрез които всеки клиент ще има възможността моментално да замени натрупаните до момента точки или част от тях за допълнителни ваучери за пазаруване в съответните кампанийни периоди и съгласно съответните условия на всяка кампания.


При размяната, съответен брой точки се изтеглят от профила на клиента и той се връща до предходно ниво, срещу което той получава избрания от него ваучер. При последващи покупки, клиентът продължава да натрупва нови точки и отново да преминава през нивата, но не получава повторно ваучери, които вече е получил в предходен момент за достигане на ниво.


Събираните в рамките на една календарна година точки, ще бъдат занулени на 31 декември, 23:59ч. В края на календарната година ще бъдат организирани кампании, чрез които да се възползвате от специални бонуси или да участвате в игри за подаръци и награди.


- Допълнителни привилегии

Като лоялни клиенти на notosgalleries вие получавате ексклузивен достъп до различни преференции и специални събития, организирани от нас и наши партньори!


• Безплатна корекция на дрехи

При покупка дрехи, които имат нужда от поправка, магазинът поема разхода за корекция на подгъв и маншет.


• Паркинг за покупки

Можете да оставите вече направените покупки от магазина при нас и ние ще ги съхраним, докато се разходите в търговския център, отидете на кино или на вечеря, което ще ви осигури максимален комфорт и удобство.


• Ваучери и отстъпки за пазаруване в партньорски обекти

(Научете повече в страница „Партньори


• Безплатни грим сесии

Всеки месец в notosgalleries гостува професионален гримьор на някои от представяните в магазина козметични марки. Преди събитието наш консултант ще се свърже с вас и ще ви отправи покана за присъствие и запазване на час.


• Безплатни козметични терапии

През годината notosgalleries организира козметични процедури или терапии извършвани от професионалист във връзка с представяния на нови продукти. Преди събитието наш консултант ще се свърже с вас и ще ви отправи покана за присъствие и запазване на час.


• Специални събития

Като част от лоялните клиенти на магазин notosgalleries ще бъдете канени с приоритет на ексклузивни представяния на нови колекции, шанс да се възползвате от промоционални предложения, покани за частни мероприятия и други.


• Подаръци

Ние оценяваме вашата лоялност, и за да ви благодарим за нея ви даваме право на участие в различни кампании и лотарии организирани през годината.