Разберете скоро какви допълнителни бонуси ще може да получите като наш лоялен клиент от нашите партньори в Sofia Ring Mall!

В рамките на календартана година, с натрупването на все повече точки и преминаването през нивата на notos|PLUS освен ваучерите за пазаруване в магазина, като наши лоялни клиенти ще получавате и специални ваучери за намаления, услуги или артикули от нашите партньори!

За всяко ново ниво, което достигнете ви очаква комплимент ваучер от някои или всички от обявените партньорски обекти. Ваучерите са валидни един месец след датата им на издаване (отбелязана в долния край на ваучера) и могат да бъдат използвани само в обектите разположени на територията на Sofia Ring Mall.

Запознайте се с нашите партньори!

___________________________________________________________________________________________________

Cine Grand е част от мрежата Cine Grand, световна Multiplex компания, която е вече представена в Индия, Китай и Румъния и е в процес на разширяване на мрежата си в Източна Европа, както и с планове за разрастване към САЩ, Южна Америка и Африка. Cine Grand глобално оперира под бранда “Cine Grand”, “Grand Cinemas” и “My Cinemas” в различни пазари. В България Cine Grand постави ново начало за различното киноизживяване със залите от клас TSAR. TSAR Lounge e нашата уникална по рода си зала, която е оборудвана с последно поколение луксозни удобни седалки, доставящи пълен комфорт на гледане и релаксация.  Разполага с VIP бар с разнообразни предложения от напитки и храни, който внася още добавена стойност и изтънченост към нестандратното кино изживяване.

Ваучери за Cine Grand ви очакват при достигане на ниво GOLD и PLATINUM.

___________________________________________________________________________________________________


Първото  Flocafé  отваря  врати през 1994г. и от този момент започва нова ера в областта на вкуса и качеството. След 20 години успешно развитие, обектите Flocafé наброяват над 80 в Гърция. От 2003 година Flocafé оперира успешно в чужбина с отварянето на обекти в Кипър, България, Румъния и Унгария. Брандът Flocafé е създаден и развит чрез непрекъснато обучение и екипни усилия, винаги гарантира качеството и безопасността на продуктите, които предлага и изгражда здрави взаимотношения с клиентите си. Днес, неизчерпаемата енергия,  страстта към кафето и постоянното търсене на оптималното качество на нашите продукти и услуги, ни доведе до следващата стъпка, Flocafe Espresso Room. Целта на тази нова концепция е да предложи най-доброто в  среда, в която хората, продуктите, ароматите и музиката създават перфектния бленд. Запознайте се с FLOCAFE Espresso Room: It's all about coffee!

Ваучери за Flocafé ви очакват при достигане на ниво WHITE, SILVER, GOLD и PLATINUM.

___________________________________________________________________________________________________


Най-големият детски увеселителен парк на закрито в България. FUN Ring Park заема повече от 5850 м², предназначен е за деца от 3 до 11 години. Атракционите се обновяват постоянно, а с откриването си паркът тартира с ледена пързалка с истински лед, каросел, тематично влакче, колелета, трамплини, водни колелета и много други. FUN Ring Park предлага забавления за цялото семейство, целогодишно. На специалната сцена се организират събития и представления за малки и големи. Храни и напитки, медицински център и професионални аниматори са на разпложение. Посетете Facebook страницата тук.


Ваучери за FUN Ring Park ви очакват при достигане на ниво SILVER, GOLD и PLATINUM.


___________________________________________________________________________________________________


Sofia Karting Ring е най-голямата и модерна, закрита картинг писта в София, която предлага на своите посетители и запалени картинг почитатели истинско спортно изживяване.

Разположена на площ от 7дка, с изградена нова конфигурация и 16 завоя, очаква да предизвика всички запалени по картинга шофьори.

Пистата е изградена съгласно последните тенденции, за да гарантира максимално добри условия и да предостави на състезатели и любители на картинга незабравимо изживяване.

Настилката, с която е покрита, гарантира изключително добро сцепление, а безопасността е подсигурена от специално изградени бариери.

Sofia Karting Ring е първата картинг писта в света, която предлага на своите клиенти, картове на световния производител SODI, модел RX8, както и на световната водеща компания в картинг индустрията - CRG.

Детските картове - Sodi Junior Кart гарантират най-висока степен на безопасност, за да могат и по-малките състезатели да направят своите бързи обиколки и да намерят своето място на почетната стълбица.

За всички онези, които искат да усетят картинг преживяването, но не са уверени в своите способности, могат да пробват управлявайки заедно с по-опитен водач двойния карт Sodi 2 Drive.

Ваучери за Sofia Karting Ring ви очакват при достигане на ниво Orange, WHITE, SILVER, GOLD и PLATINUM.

___________________________________________________________________________________________________ 
Салони за красота Mаgic имат вече 11 годишна история. Екипът от специалисти, ще Ви предложат едно приятно изживяване и ще ви накарат да се почувствате специални. При нас всеки клиент ще получи  специално внимание и съвет от експерти.  Салони за красота Mаgic предлага фризьорство, маникюр ипедикюр, козметика и солариум.


Ваучери за Magic ви очакват при достигане на ниво Orange, WHITE, SILVER, GOLD и PLATINUM.


___________________________________________________________________________________________________


Испанската верига No+Vello е глобален лидер на пазара за фотоепилация и фотоподмладяване, с над 1000 салона в 16 страни. No+Vello разполага с последно поколение технология и работи по утвърдени стандарти, които гарантират сигурни процедури и трайни резултати. Центровете ни са специализирани в работата с уреди за фотоепилация с IPL (интензивна пулсираща светлина), които безболезнено, сигурно и трайно премахват нежеланото окосмяване. Нашата иновативна технология доказано превъзхожда традиционната лазерна епилация и третира повечето типове кожа и окосмяване, включително кожи с тен.

Ваучери за No+Vello ви очакват при достигане на ниво WHITE, SILVER, GOLD и PLATINUM.


___________________________________________________________________________________________________

На този етап ZOO CENTER е единсвената верига в бранша, предлагаща цялостно обслужване на Вашите любимци, включително и услуги, като: физиотерапия, кинизитерапия, хидротерапия, светлолечение и рехабилитация.

Висококвалифицираният персонал ще се радва да ви консултира и помогне в избора на храна за вашия любимец, грууминг услуги, включващи подстригване, фризиране, къпане и други. Също така, ZOO CENTER предлагат настаняване на вашите любимци в хотел и полагане на надлежни грижи за тях, както и дресировка на кучета.


Ваучери за ZOO CENTER ви очакват при достигане на ниво Orange, WHITE, SILVER, GOLD и PLATINUM.